Til 2. runde


January 9, 2018

Jeg vandt min første runde med 6-4 6-3 over Tsung-Hua Yang, TPE.

Jeg spillede en virkelig god kamp, og jeg var igen glad for, hvordan jeg administrerede den. Det var lidt mere udholdeligt i vejret i dag, og derfor ikke ligeså anstrengende – bevares, det var stadig varmt og meget svedende. Jeg lavede gode justeringer fra i går og servede markant bedre. Det behøvede jeg også, da han returnerede mine andenserver virkeligt stærkt. Han slog hårdt og igennem banen, og jeg var ikke hurtig nok i fødderne til at stå imod. Jeg skulle variere det godt og tage lidt gratis point på serverne for at holde, og det gjorde jeg også. Jeg var i stand til at få spillet tilpas på mine præmisser og min offensiv ind. Han havde en stærk førsteserv, men langsom andenserv. Den voldte mig alligevel lidt problemer, fordi den havde så meget sideskru. Den voldte også ham selv lidt problemer, og jeg fik breaket til 3-1 efter 3 dobbeltfejl i træk fra 0-15. Jeg fortsatte min toughe holds, men da jeg skulle serve for den ved 5-3 kunne jeg holde ved længere, og jeg blev lidt ærgerligt brudt fra 30-0. Det var ikke så ringe af mig og han spillede nogle gode point, men tydeligvis ikke outstanding af mig heller. Jeg spillede dog et godt game til at bryde til 6-4.

Jeg fandt midt mere ro i tempoet, som kampen skred frem. Jeg fornemmede at han ikke var glad, når det lykkedes mig at trække tempoet ud på hans baghånd, og anvendte min slice effektivt. Når han lod sine slag hænge for kort, tog jeg et skridt ind i banen og fik trykket den bag ham i siderne, hvor han var sårbar. Jeg gav mig selv en tåbelig start på andet, da jeg blev brudt til 1-2 fra 0-40. Det var lidt for afslappet, lidt ligesom i går, når jeg var foran. Det irriterede mig, og der var mange irritationsmomenter fra de andre kampe, der lige røg med i posen, så jeg flegnede ud i et kæmpe møgfald. Det hjalp mig til at rense ud i systemet, og jeg spillede bund solidt derfra. Jeg servede virkelig godt, og var helt med i hans serv. Han begyndte at serve mere procent førsteserver i andet sæt. Han satte flere, men vandt ikke gratis point. Jeg var med i alle dueller, og jeg fik brudt ham ned. Hans forhånd begyndte at vise svaghedstegn, og jeg følte, det foregik på mine præmisser. Jeg udnyttede den følelse til selvsikker tennis, og servede den sikkert hjem!

Jeg var virkelig glad for kampen. Det var en solid sejr over en god spiller. Jeg spiller bedre og bedre, og justerer godt fra kamp til kamp såvel som i kampene. Det er yderst glædeligt! Desuden skader det heller ikke at hive nogle point indenbords :-).