Klar til Davis Cup


January 31, 2018

Jeg er nu i Birkerød sammen med resten af Davis Cup holdet, hvor vi forbereder os til weekendens kamp mod Irland. Forbundets meget fine nye bane er blevet lagt i det meget fine Birkerød Idrætscenter, så det kunne faktisk ikke være meget bedre. Det er et super lækkert setup, vi har! Davis Cup er lidt anderledes i år. Kampene bliver kun spillet i weekenden med to singler lørdag, og en double efterfulgt af to singler søndag. Det er vist meningen, der ikke skal være for lang pause imellem kampene søndag, men vi finder ud af mere i morgen, når der har været kaptajnsmøde. Uanset hvad, synes jeg, det er jammerlige regler, og jeg synes, det er synd for turneringen. Men det er også ligemeget – det handler om at repræsentere Danmark, hvordan det så end er. Vi kører godt på, og på trods af lidt skavanker hos de gamle i truppen, hamrer vi på, og alle ser godt ud på træningen.

Jeg har ikke opdateret efter Thailand. Jeg tog til USA for at prøve at komme med i challengeren i Newport Beach, men den var for tough. Jeg havde lidt regnet med det, så det var ikke store slag i masken. Specielt ikke fordi, jeg endte med at blive forlovet på turen med min kæreste, Ciara. Det var det primære formål med turen, og alt andet havde bare været en bonus, så jeg vil næsten kalde det den mest succesfulde tur i mit liv :-).