Igang i Portoroz


August 4, 2018

Jeg vandt 1. runde kval med 7-5 6-0 over Matic Dimic, SLO.

Det var en klassisk første runde. Det var ikke specielt flydende eller høj kvalitet, men jeg var aldrig i tvivl om, at jeg ville vinde. Han var meget ung, og manglede tydeligvis power og sammenhæng. Men han var på hjemmebane foran sine trænere og en gruppe af spillere fra sit akademi, og spillede meget inspireret. Han fik spillet på sin formåen i første sæt, og havde meget tur i den pga adrenalinen og hjemmebanen, men det var ikke holdbart. Jeg kunne se, han trak efter vejret og vurderede, det bare var et spørgsmål om tid. Han hang på til 5-5, og havde nogle få chancer selv, men da jeg brød der, var det færdigt. Så havde han ikke mere, og det føltes som om, kampen tog et kvarter derfra.

Det er meget forskellige forhold fra altituden i sidste uge. Det er langsomt, men lavt hoppende, banerne er gamle og boldene er der ikke meget liv i. Det er til gengæld en super bekvem turnering. Hotellet ligger 1 minut fra klubben, og der er en god restaurant ved klubben. Så jeg går max 2 min af gangen. Her er meget varmt, så der bliver ikke spillet midt på dagen. Så alt i alt er det en ok turnering, selvom tennis forholdene godt kunne være lidt mere fresh.