I kvarten i Loughborough


February 8, 2018

Jeg vandt min anden runde med 6-4 7-5 over Neil Pauffley, GBR.

Jeg havde meget respekt for Neil inden kampen, da jeg ved, han kan spille utroligt godt – specielt på hjemmebane i England. For halvandet år siden rensede han mig. Dog slog jeg ham i efteråret, så jeg det var en sund respekt. Jeg kom godt fra start. Jeg var hurtig på fødderne og fangede returerne godt, og kom foran med 4-1. Jeg spillede et ærgerligt game til at blive brudt tilbage til 4-3, men jeg var rimeligt afklaret. Jeg følte, jeg havde nogenlunde styr på det. Mit største problem var, at jeg var lidt langsom i min beslutningstagning. Efter det hæsblæsende tempo i går, følte jeg, jeg havde masser af tid i dag, og det fik mig til at skifte mening i sidste øjeblik eller tøve lidt i mit benarbejde. Men jeg følte, jeg havde disciplin nok til at være bedst 0ver en hel kamp, så jeg var meget fattet hele kampen. Jeg fik da også udnyttet nogle andenserver og presset ham til et break til 6-4.

Andet sæt var lidt mere et virvar. Jeg spillede to elendige games – virkelig elendige – men jeg var god til at svare hurtigt igen begge gange. Jeg var ved at spille et tredje tyndt game ved 4-4, men fik heldigvis hevet det parti hjem. Ellers blev det et lidt anderledes sæt, da hans arm begyndte at volde ham problemer, og han sænkede farten på sine server markant. Til gengæld fik han naturligvis flere førsteserver i spil. Så jeg fik de fleste returer i spil, men de var ikke så dødbringende. Da det så ud som om, jeg var på vej foran ved 4-3, tog han en skadespause, og jeg fik ikke helt forceret tempoet derefter. Jeg havde dog fornemmelsen af, jeg kunne løfte niveauet og nappe det afgørende parti – specielt fordi han ikke servede så farligt længere. Og det var hvad jeg gjorde. Så en god dag på kontoret. Uspektakulær sejr, med lidt svingninger, men alt i alt tilfredsstillende tennis.

I double er vi i finalen efter sejr over to polakker, hvoraf den ene var en båtnakke, hvilket ikke gjorde sejren dårligere.