I kvalfinalen


June 10, 2018

Jeg vandt anden runde kval 6-3 7-6(1) over Austin Krajicek, USA.

Det var endnu en glimrende kamp fra min side. Jeg spillede utroligt fattet og holde høj kvalitet kampen igennem. Jeg kendte ham fra to opgør sidste år, så jeg havde godt styr på, hvad jeg ville gøre, og eksekverede glimrende. Jeg havde god kvalitet i mine slag, når jeg havde ketcheren på bolden, og valgte mine slag med omhu. Jeg holdt ham fra fadet, og gik på åbningen, når der var en god mulighed. Jeg følte, at jeg havde overtaget, når duellen var igang fra baglinjen, da jeg havde mere offensive muligheder. Jeg mangler stadig at slippe håndbremsen på returerne lidt, da jeg stadig ikke er helt komfortabel med bevægelsen på græsset, og jeg får ikke så mange returer på gode server i spil, men jeg er på den, når jeg får muligheden. Jeg servede yderst fornuftigt. Mange gratis point, høj førsteservsprocent, offensive andenserver og god i toughe momenter.

Jeg var, ligesom i går, lidt nervøs i starten af kampen. Intet specielt, men nogle få kampnerver, og jeg kom bagud 0-40 i første game. Heldigvis var jeg fattet, og vandt servepartiet, og hamrede på i egen serv resten af kampen (indtil mit sidste servegames). Jeg fik et tidligt break til 3-1 og servede sætte ud med lidt vanskeligheder ved 5-3, hvor jeg måtte komme op med et smart lob ved 15-30 for at undgå breakbolde. Jeg følte han servede godt i 2. sæt, og blev lidt mere aggressiv i sit spil. Jeg var ikke tæt på at bryde indtil 4-4 á30, hvor jeg egentlig skulle have haft breakbold, men dommerne missede en bold, der var ude. Ellers var jeg ikke tæt på. Ved 5-6 missede jeg for første gang en del førsteserver, og han udnyttede det. Han er meget skarp til at udnytte svaghed fra modstanderen, og han fik sætbold. Der spillede jeg et suverænt point bygget op efter en aggressiv andenserv, og endte med at holde et godt hold, og byggede videre på det i tiebreaken. Han startede med en dobbeltfejl, og jeg udnyttede den og hamrede på til en meget god og effektiv tiebreak.

Jeg er meget glad for, hvordan jeg spiller, og hvordan jeg håndterer kampene. Jeg er meget fattet og kontrolleret, og har kontrolleret brændpunkterne virkelig godt, hvilket stadig er min vigtigste prioritet. Jeg føler, jeg er ved at ramme et meget mere stabilt niveau.