I kvalfinalen


January 7, 2018

Jeg vandt min 2. runde kval med 5-7 6-4 6-4 over Matej Sabanov, CRO.

Det bliver en hurtig update, da internettet lige slettede den post, jeg havde skrevet, og jeg vil i seng :-). Jeg spillede en elendig kampe rent tennismæssigt. Jeg havde mave problemer efter at have spist noget, der lå dårligt, så hvis boldene gik mere end 3 slag, var der torden og lynild i maven. Jeg havde derfor svært ved at forcere benarbejdet, så jeg kom ikke i stilling og lavede mange fejl. Jeg var godt koncentreret og lagde under omstændighederne ikke specielt meget vægt på, hvor mange fejl, jeg lavede, og hvad jeg ikke kunne. I stedet så jeg godt fremad og var problemløsende. Det er jeg meget glad for. Jeg var nede med breakbolde ved 3-4 i både 2. og 3. sæt, og specielt i 2. sæt reddede jeg på lidt spektakulær maner. De jeg holdt de games gav det et boost, jeg anvendte til at tage sættene. Jeg er selvfølgelig glad og tilfreds med, jeg vandt!

Vi tabte i øvrigt en uspektakulær double i sidste uge, men kommer stærkt tilbage i denne uge :-).