Endestation


December 2, 2017

Jeg tabte min semifinale med 6-7(4) 4-6 til Rubin Statham, NZL.

Rubin er en tough modstander i de her forhold. Han er fysisk stærk, flår godt i bolden og løber en masse ned. Jeg skal arbejde for pointene, og der er ikke mange foræringer. Jeg var igen fysisk udfordret. min krop føles træt, og når kroppen er træt, bliver signalerne fra hjernen sendt ud til kroppen meget langsommere. Jeg var et lille skridt bagud i angrebene, faldt sammen i serverne, tog nogle forkerte beslutninger og tabte bane position. Jeg er dog meget tilfreds med, hvordan jeg administrerede kampen med, hvad jeg havde at gøre godt med. Jeg blev ved med at forsøge at spille på den rigtige måde, selvom jeg havde moderat succes.

Jeg følte mig egentlig meget godt tilpas i starten, så jeg startede med en mere fysisk approach. Jeg forsøgte at dominere tempoet, og spille hurtigt. Jeg fik et tidligt break, men derefter kunne jeg ikke finde balancen. Jeg forsøgte at spille hurtigt og igennem banen, men fordi jeg var lidt langsom på bolden, lavede jeg fejl eller opgav min position i banen. Jeg gik fra 2-1 med break til 2-5 0-40. Jeg holdt serv og det gav mig lidt mere ro. Jeg begyndte at anvende mit repetoire mere og anvende temposkift og slice til at åbne banen, og forcere lidt fejl fra ham, og det lykkedes. Jeg fandt en god rytme og fandt mig til rette i kampens tempo. Jeg skabte et godt flow go gamet ved 5-5 var afgørende. Jeg kan ikke huske, hvor mange deuce, vi havde, men det var en del. Det var det sidste game, inden boldskift, så boldene var langsomme, og det hjalp mig til at angribe hans server. Jeg slog en masse retur vindere, og fik ham til at vise frustrationer. Desværre fik jeg ikke lukket gamet på trods af  chancer, og de nye bolde udnyttede han til at serve bedre. Jeg spillede en nervøs tiebreak, og lavede nogle ærgerlige fejl. Det var surt, for jeg havde spillet mig til en position, jeg gerne ville have.

Netop fordi spillet havde udviklet sig i den retning, var jeg fortrøstningsfuld, inden 2. Og jeg var også i stand til at fortsætte på samme måde. Jeg spillede godt i egen serv, og var en trussel i hans. 3 gange i træk havde jeg 0-30 i hans serv, men han afværgede stærkt alle gange. Det må jeg sige. Han servede esser, og satte tempo fra baglinjen – det var godt spillet af ham. Jeg blinkede først, og blev breaket til 3-4 efter nogle trætte sjuske fejl. Det blev kun til det ene break i sættet. Jeg var overrasket over, hvor godt han servede. Han justerede godt, når jeg begyndte at få bedre fat, og han havde god pop. Det var endnu en tæt kamp, hvor jeg havde mine muligheder. Jeg spillede so so, men jeg er glad for, hvordan jeg spillede so and so. Jeg føler mig sikker på, at jeg gør de rigtige ting i løbet af kampen, så jeg ikke skal bruge energi på det, men kan bruge min energi på udførelse i stedet. Det var en glimrende turnering for mig. Jeg fortsætter med at få en masse kampe og spille dem på en måde, jeg gerne vil spille. Det føles skønt! Jeg har en turnering til her i Hua Hin, inden det er slut for i år.

PS. Min artikel for december måned er lidt forsinket. Jeg beklager forsinkelsen!