En sejr er en sejr


December 5, 2017

Jeg vandt min første runde med 7-6(4) 7-5 over Ryota Tanuma, JPN.

Jeg vil ikke snakke så meget om kampen i dag. Det var ganske enkelt en grufuld tenniskamp, og jeg vil gerne sætte flueben ud fra i dag og fokusere frem. Ingen af os leverede kvalitet, og jeg følte halvdelen af mine grundslag var rammeslag. Det blev hurtigt en professionel opgave for mig, for der var ikke noget at komme efter spillemæssigt. Jeg følte ikke på noget tidspunkt, at jeg kunne tabe kampen, og alligevel havde jeg god attitude og approach, samtidig med at jeg var tilpas offensiv til at holde ham usikker. Jeg fokuserede på at vinde kampen og glæde mig over de ting, der gik godt, og jeg er imponeret over, at jeg var i stand til at holde så god attitude i en kamp, der let kunne have fået mig til at se ud som Døden fra Lübeck. Jeg var ikke specielt optaget af, at det ikke var champagne bold, men holdt fokus på opgaven om at få skibet i havn, og det var måske også derfor jeg trods alt følte mig selvsikker på banen. Det er let nok at vinde, når alt går godt, så jeg er glad for mine “winning ugly” kampe!